sunnuntai 29. elokuuta 2010

Viikonlopun viettoa ja ostoksia


Viikonloppu se sitten on melkein hurahtanut ohi. Sen huipennusta, BB:tä, odotellessa. :D Muu perhe meillä koisii jo sängyissään, joten tää on mun aikaa hengähtää ja olla itsekseni.

Lauantaina piipahdettiin katsomassa mammaa ja pappaa, jonka jälkeen ilta sitten pyhitettiin vaan kotona oleiluun sekä rentoutumiseen. Pihlan mentyä nukkumaan tehtiin miehen kanssa nachoja tällä ihanalla Monalisan ohjeella ja katseltiin leffaa.

Sunnuntai menikin muuten ihan kotiympyröissä pyöriessä, paitsi sitten tässä illansuussa piipahdettiin Pampulan kanssa siellä Me&i-kutsuilla.
Sieltä lähti tällä kertaa tilaukseen vain nämä vaatteet. Eli Pihlalle punainen enkelitunika ja vaaleanpunaiset legginssit


sekä itselleni tämä tunika.


Olihan siellä paljon ihania lissää, mutta katsotaan nyt sitten mitä parin viikon päästä omilta kutsuilta tulee hankittua. :)

Meillä on muuten alettu seisomaan ilman tukea!! Jee, vihdoin ja viimein! Ja muutaman harjoittelu askeleenkin Pihla otti tuossa eilen sekä tänään. Kyllä äiti on niin ylpeä pienestä murustaan! ♥

Mutta nyt töllön ääreen lössähtämään ja valmistautumaan taas huomiseen arkeen.
Arkihan meillä Pihlan kanssa alkaa aina aamuisella muskarilla. Siellä tulee aina niin hyvälle tuulelle, että mun mielestä sille täydellinen päivä on juurikin maanantai.

Mukavaa uutta starttailevaa viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Jee, onnea neitokaiselle uusista taidoista! Siitä se lähtee, kohta mennään tukka putkella: sekä tyttö että äiti ;D

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. kiitos. ja tosiaan, kohtahan sitä saa sitten juosta perässä! :D
    mukavaa viikkoa teillekin! :)

    VastaaPoista
  3. Onnea uudesta taidosta Pihlalle! Meillä se on kanssa aika uusi taito ja nyt on tosta kävelystäkin innostuttu urakalla. Kävelee innoissaan sellassia ihan pieniä matkoja kun on joku vastassa. Ja kiva että meidän iltapala maistuu teillekkin ;D

    VastaaPoista
  4. Miten nää vauvat kasvaakaan niin nopiaan! ♥ teilläkin siis jo kävellään! :)
    ja jep, kiitos reseptistä, oon muunnellut siitä erilaisiakin versioita ja hyviä on olleet. :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥