keskiviikko 18. elokuuta 2010

Ostoksia ja löytöjä

Tässä on pari päivää mennyt tukka putkella painaessa suuntaan jos toiseenkin. On mm.siivottu, kyläilty, shoppailtu, etsitty lahjoja (vloppuna olis edessä kolmet synttärit) ja käyty kirpparilla.

Kirpparilta ei tällä kertaa tarttunut mukaan kuin tälläinen virkattu tekele:

Vielä en tiedä mihin sitä tulen käyttämään, mutta katsotaan mitä siitä saa aikaan. Hintaa ei ollut kuitenkaan kuin 2 e.

Löysin aivan i-h-a-n-a-n sisustusputiikin, ei ole kauaa edes toiminut täällä ja jossa en ollut koskaan ennen käynyt. Siellä oli ihanaa vanhaa, uutta sekä uusvanhaa tavaraa. Arvatkaa että olisin voinut raahata mukaani vaikka mitä! Ja mikä parasta, kaupan vintillä siellä oli kaikki -50%.
Kotiin nyt kuitenkin toin vain tälläisen kauniin punaisen lävikön (luonnossa paljon punaisempi):


Metallinen koti-naulakko toiseen eteiseen:



Kyltti kodinhoitohuoneeseen:


sekä musta sisustustusteksti uudistuvaan keittiöön (josta myöhemmin sitten lisää), tarra siis joutuu vielä odottelemaan hetken paikkaansa:


Lisäksi siellä olisi ollut puoleen hintaan hieno pannukello keittiöön (siis sellainen kaksiripainen pannu jossa kellotaulu), mua oikeastaan jo nyt harmittaa että jätin sen sinne. Joudun kenties siis palaamaan pikaisesti takaisin. :D


Muita viimeaikaisia ostoksia on olleet tämä Pentikin kulho:



Pari name it-paitaa Pihlalle syksyksi:

Ja tämä ihanuus, jonka raatin viimein itselleni ostaa, iltapurjehdus-muumimuki (jos et tiennyt, niin voin kertoa, että olen aivan höperönä näihin muumimukeihin, niitä on pakko keräillä :)).


Asiaa meitin moni-allergisesta typystä.
Meillä oli kokeilussa Pampulla apteekin maito (kaikki muutkun alkaa olla jo kokeiltu). 5 päivää sitä sitten ehdittiin käyttämään ja oireet iski päälle pahana, ihottumat ilmestyi taas ja maha kipuili. 
Oltiin tänään sitten taas kerran yhteydessä lääkäriin sekä ravintoterapeuttiin ja siirryttiin tytön kanssa takaisin riisimaitoon (joka on ainoa sopiva vaihtoehto), jonka lisänä otetaan kalkkia. Jospa iho ja masu nyt taas palaisivat kuntoon. Ja hetkeksi kaikki kokeilut on laitettu jäihin. Aikaa vilja-altistukseen tosin vielä odotellaan.
Nämä kaikki sekä lisänä monen monta esiin tunkevaa poskihammasta on taanneet meillä niin monta unetonta yötä, että oppii kyllä arvostamaan pieniäkin nukuttuja pätkiä. Nyt siis täytyy mennä painamaan pää tyynyyn. Good night!

2 kommenttia:

  1. ihan mahtavia löytöjä oot tehny! oon ihan tosi kade punasesta läviköstä (mäkin haluun!!) ja muumimuki on ehkä pakko käydä itsekin hakemassa.. :)

    VastaaPoista
  2. kiva kun kävit kurkkailemassa meitä. :)
    muumimukin kohdalla mäkin mietin monesti (siis sen hinnan takia), mut pakkohan se oli saada..jospa sillä sitten joskus pistetään rahoiksi. (varmaan joo :D)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥