sunnuntai 15. elokuuta 2010

Pari projektia

Löysin kotitaloni vintiltä ihanan vanhan nukenkehdon sekä tuolin, jotka raahasin kotiin ja hiukan niitä entisöin ja maalailin.

Kehdolla on ikää arviolta yli 70 vuotta, tarkkaa tietoa ei kellään ole. Tässä on kuva kehdosta ennen, huomatkaa mikä oranssin sävy! :D



Ja tässä jälkeen, valkoisena tietenkin:







Tuoli oli ennen punaruskea/mustan kirjava:




Nyt se on valkoinen:


Tuoli siis meni Pampulan huoneeseen ja uusi tyynykin löysi paikkansa sen päältä.



Laitetaan kuva vielä äidin pikku apurista, joka kylläkin tällä hetkellä koisii päiväunia, että taas kohta jaksaa riehua ja ootella isiä kotiin.



Ulkona on muuten aivan läkähdyttävän kuuma. Kävin nukuttamassa typykän vaunuihin ja samalla heitin lenkkiä koirienkaa. Vaikkei tehtykään mitään pitkää lenkkiä, niin meinas koiratkin jo läkähtyä, mutta niin meinasin minäkin. Huh. Jo luulis että alkais pikkuhiljaa kääntymään syksyn puolelle nää ilmat.
No mutta, pitäis vissiin lähteä hakemaan vaatteita narulta ja keksiä jotain ruokaakin tälle päivälle. Taitais tänää olla tiedossa riisiä tai perunoita ja kesäkurpitsa-jauheliha-sipuli-tuorejuustokastiketta ja tytölle samaa ilman tuorejuustoa. :)
Jatkukoon sunnuntainvietto. :)

2 kommenttia:

  1. Empä sitten tajunnut että sulla on oma blogi ennen kuin Leena siitä mainitsi :O No löysimpäs tänne ja liityin lukijaksi. Pitää tulla illalla lukemaan oikeen ajan kanssa. Meillä on muuten melkein identiinen kehto ja tuolikin näyttää tutlta ;D

    VastaaPoista
  2. mukavaa kun löysit ja tulit kurkkimaan. :)
    vai että samanmoisia huonekaluja! hauskaa! :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥