lauantai 14. elokuuta 2010

Kirppistelyä ja huonoa tuuria




Eilen oli perjantai 13.päivä ja sen kyllä valitettavasti tunsi taas nahoissaan. Koko aamu ja päivä oli kauheaa kitinää sekä kiukuttelua meillä ja ainakin neljännen valvotun yön jälkeen ei tällä äitilläkään oikein tahdo noi simmut auki kestää. Tää kaikki johtunee siitä että Pimpula tekee ties montaa poskihammasta yhtä aikaa! argh. No kitinäpäivän lisäksi tyttö luisui rattaista alas, mutta onneksi ei nyt tällä kertaa kuitenkaan käynyt pahemmin.
Päiväunien jälkeen lähdettiin liikenteeseen, kun oli miljoona asiaa toimitettavana (mm.neidin maitoallergiapaperit yms). Käytiin lisäksi markkinoilla kun ne sattuivat kohdalle, joskaan sieltä ei tarttunut mukaan kuin muumi-ilmapallo, metrilakua sekä kuivattuja hedelmiä. Sitten käytiin kirpparilla tarkoituksena etsiä miehelleni 70-luvun vaatteita juhliin jotka ovat tänään (oltiin siis tosi ajoissa liikkeellä), ja löytyihän sieltä todella värikäs paita parilla eurolla. Onneksi kravatin ja housut hän oli aiemmin löytänyt sukulaisten kätköistä, joten kokonaisuus oli täydellinen. Voitte vaan kuvitella: vaaleat leveälahkeiset housut, sini-punakirjavapaita ja ruskea/beige raidallinen kraka! Harmi ettei suostunut kuvaan. :D
Löytyihän sieltä kirpparilta hiukan muutakin:

Tytön huoneeseen suloinen perhostyyny 2 e:


Lähes uusi kestovaippa(2e), pikkunalle(1e) ja uudet ihanan kirjavat sukkahousut (1e) typykälle:

Mulle ruskea paita (2e):

Siellä olis ollut sellainen ihana vanha vihreä metalli-lasi-väkkärä lamppu ja mua oikeastaan harmittaa etten sitä ottanut, se olis ollut valkoisena just passeli meitin keittiöön. Hintaa sillä tosin oli monta kymppiä, joten ehkä se siinä vähän tökki.

Palatakseni huonoon onneen, niin lähdettiin sitten käymään pikaisesti ruokakaupassa ennenkuin kyläiltiin kaverini luona. Noh, ruokakauppa reissu meni tietenkin aivan reisille. Neiti heitti ison lasisen pilttipurkin maahan ja se tietty hajosi tuhannen sirpaleiksi. Mä sitten yritin niitä sirpaleita kerätä kasaan, minkä johdosta sormet vuoti verta ja oli täynnä pieniä lasinsiruja. Niitä kun siinä siivoilin ja yritin saada hlökuntaa paikalle, niin tyttö viskoi kärrystä kaikkea muuta alas siihen soseeseen ja olihan varsin ihanaa kun tavarat lillui siinä ruuassa. Huoh. Kun tämä kirottu kauppareissu oli viimein suoritettu, palattiin autolle ja huomasin että mitähän kummaa takaovesta valuu alas. Mehupurkkihan siellä oli mahtavasti kaatunut ja valui vastaan oven alta. Meidän auton takaoven sisus on siis loistokunnossa! :(
Illalla kun sittem viimein kotiuduttiin, ei tyttö halunnut nukkumaan vaan meni melkein pari tuntia huutaen ja yrittäen nukahtaa ja eihän se yökään edelleenkään hyvä ollut. Äiti on siis vähän väsynyt, edelleen.

Tänään meinasin maalailla loppuun pari keskeneräistä projektia (joista sitten myöhemmin lisää), kunhan saan ensin Pimpulan päiväunille ja käytyä koirien kanssa lenkillä. Meillä onkin tyttöjenviikonloppu tässä, kun mies meni sinne juhliin ja palajaa vasta huomen päivällä. Aateltiin mennä käymään tänään vielä mummolassa iltapäivällä.

Eipä muuta kuin mukavaa viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. Voihan nenä, on teillä ollutkin perjantai 13.! Harmillista, mutta onneksi päivä on nyt takana :) Toivottavasti tänään on mukavampaa.

    Kivoja kirppislöytöjä!

    VastaaPoista
  2. onneksi tosiaan epäonnea on vain kerran vuodessa! :D no joopajoo..kyllähän sitä satelee tämän tästä. mutta pääosinhan elämä on kuitenkin positiivisia asioita täynnä. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥