lauantai 28. elokuuta 2010

Sadepäivän iloja ja kirpparijuttuja

(kuva netin ihmemaailmasta)

Sadepäivänä on ihanaa sytytellä takkaan tuli ja kuunnella sateen ropinaa katolla.
On myös ihanaa sytyttää kynttilöitä ja kääriytyä viltteihin.
Kivaa on tallustella sateessa ulkonakin, kunhan on hyvin pukeutunut. Nukutin Pihlan tuonne ulos pienellä lenkillä ja koska koirat meillä kun on niin sokerista tehtyä, että niitä joutuu hinata perässään, niin ei viitsi kovinkaan pitkälle mennä edes.

Sadepäivänä on myös kiva siivoilla, järjestellä ja penkoa laatikoita. Oon haalinut kasaan tässä kirpparille lähteviä kamoja, mulla olis tarkoitus viikon päästä mennää myymään niitä sitten.

Kirpparilla tuli myös käytyä tällä viikolla. Sieltä etsiskelin tytölle syksytakkia ja sellaisen löysinkin! Tommonen kiva vihreä ja hintaa vain 3 e.  Lisäksi sieltä lähti mukaan paketillinen valkoisia kynttilöitä ja yhdet töppöset (eivät muistaneet hypätä kuvaan). Lopuksi siitä tulikin sitten 5 e kalliimpi reissu kuin oli tarkoitus, meidän pikku termiitti kun vetäs yhden lasisen pullon alas eräältä pöydältä ja sirpaleiksihan se tietenkin mäsähti. Onneksi ei ollut kyseessä mikään miljoonia maksava juttu sentäs!


Lisäksi tarttui mukaan uudet verhot keittiöön 5 e.


Sadepäivänä on myös kiva leikkiä sisällä ja katsella telkkarista hömppää. Ja edes hiukan paremmin nukutun yön jälkeen sitä jaksaa taas ihan erilailla tehdä kaikenlaista tytönkin kanssa.



Huomenna sitten suuntaan sinne me&i kutsuille, katsotaan mitä sieltä tarttuukaan mukaan. :)

Sateista lauantain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva löytö tuo takki! Toki muutkin, mutta tuo erityisesti :) Tuntuu, että itse en koskaan löydä täältä kirppiksiltä mitään, ei jaksa innostaa sitten kierrelläkään.

    Teillä(kin)kö tykätään Barbapapoista? :) Meillä tuo esikoinen tykkäsi varsinkin vielä hiukan aikaa sitten kovasti noista. Suloinen Barbaperhe koossa teidän neidillä kehdossaan! Ja sitäkin suloisempi neiti itse toisessa kuvassa :)

    VastaaPoista
  2. Mäkään en oikeasti juuri koskaan löydä hyviä vaatelöytöjä (tarkoitan nyt etenkin ulkovaatteita), mutta näköjään joskus sitten tärppää! :)

    Barbababat ei vielä kauheesti varsinaisesti innosta Pihlaa, enemmänki äiti niitä on tykännyt keräillä. :D Tosin kyllä neiti tykkää niitä katsella ja maistellakin. :) Ovathan ne niin ihanan valloittavan näköisiä!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥