keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Syksyä ja siivoiluja




Se on sitten syyskuu. Virallisesti syksy. :)
Kävelin äsken omenapuiden katveessa etsimässä kypsää satoa, mutta ei sitä tarpeeksi vielä ollut, joten omenapiirakan teko odottakoon vielä hetken. Ulkona tuuli kovaa ja lehdet lenteli pitkin pihaa, sekä aurinko pilkahteli taivaalta, ihana syksyinen olo.


Tänään on siivouspäivä. On puunattu kämppää sieltä ja täältä. Keittiössä viimeisimmät löydöt hakevat paikkaansa ja ovat toistaiseksi tuolla ylhäällä.



Tulipahan pyyhittyä pölyjäkin vähän tarkemmin hyllyiltä ja muumimukeja hyppäsi kuviin. Astiasarjoista tulee näiden lisäksi kerätty Kokoa sekä Teemaakin löytyy.



Keittiöön olisi tarkoitus tehdä pientä pintaremonttia. Vanhat tapetit (vaaleat, jossa joku sininen pieni kukan tapainen) saisivat väistyä, puun värisistä paneeleista tulisi kaikista kuultovalkoisia ja seinille olisi hakusessa hylly tai pari. Mutta se milloin projekti alkaa, ei oo vielä tiedossa. Pitäisi vaan päättää mitkä tapetit haluaa (tää onkin ehkä se suurin vaikeus, ainoa minkä tiedän on että sinisestä haluan täysin eroon) ja hankkia tarvikkeet, niin vois sujua vähän joutuisammin. :)

(mummilta saadut lasit, vanhaa iittalan tuotantoa)


Tää mamma pääsee tänään kiropraktikolle niksauttelemaan noita lihaslukkoja auki ja tutkituttamaan näitä mun huonoja käsiä. Pihla jää mummon kanssa leikkimään siksi aikaa.



Kivaa keskiviikkoa kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. kuolasin muumi-mukikokoelmaa :)

    ihanan iloisa pihla kuvassa <3

    VastaaPoista
  2. Kiva kun olit löytänyt blogini! :) Tulin kyläilemään ja sulla on täällä kivoja kuvia ja juttuja, tulen toistekin kurkkaamaan :)
    Mukavaa viikonjatkoa!!

    VastaaPoista
  3. kiitos kommenteistanne!:)
    ja mukavaa kun löysit Hilda tänne, tervetuloa uudelleenkin! :)

    VastaaPoista
  4. onhan noita kertynyt ja lisää täytyy aina haalia! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥