tiistai 7. syyskuuta 2010

Pikku juttuja

Pää edelleen täynnä räkää voinen sanoa etten oo jaksanut enkä saanut aikaiseksi näinä kotona potemispäivinä lähes mitään. Mutta eipähän se oo tarkoituskaan, tärkeintä on saada koko poppoo kuntoon ja toimintakykyiseksi.

Tänään nopsasti kävin muutamia puolukan varpuja keräämässä käpyjen kavereiksi noihin kynttiläsysteemeihin.



Lisäksi sain viimein ensimmäisen noista aiemmin tuomistani vanhoista ikkunapokista paikalleen. Tää tuli siis meidän eteiseen ja oottaa ikkunoihinsa vielä jotain kivaa tekstiä. Ensin muuten meinasin poistaa lasit, mutta jottei kaikki olisi samannäköisiä, niin jätinkin tähän versioon lasit paikalleen. Sisustustekstejä laitoin tilaukseen nyt muutamat ja tähän eteisen ikkunaan tulee aika varmasti "home sweet home". Laittelen sitten kuvia kun saan tekstit paikoileen tänne torppaan.



Oon tässä yrittänyt keksiä hyvää tarjottavaa viikonlopun vaatekutsuilleni. Luultavasti tiedossa olisi kinkku-aurajuusto-ananaspiiras, kahden suklaan muffinsseja sekä omenapiirakkaa. Ainakin näin oon alustavasti nyt suunnitellut, se on sitten eri asia mitä muistan kaupasta ostaa.

Laitetaanpas muutes vielä loppuun kuva neidistä juhlatamineissa tässä viime viikolta. Tuon mekon takia lähinnä. Samainen me&i hame oli meillä 1-vee kuvissa ja ne olis nyt vihdoin ja viimein noudettavissa, kunhan mä räkäpää vaan muistaisin ne joskus hakea! :)




Nyt tää mamma kyl taitaa syventyä töllön ihmeelliseen maailmaan hetkeksi ennenku simahtaa ja toivoa ens yölle ees muutamaa nukuttua tuntia.

Hyviä öitä!


7 kommenttia:

  1. Toi mekko on aivan ihana.<3 Munkin oli pakko tilata se Siirille kun oli se alennus kevään mallistosta. Malli on tosi hyvä, kun on kapea, eikä sellanen levenevä niinku yleensä vissii melkein kaikki mekot. Sopi ainakin Siirille tosi hyvin, kun sekin on sellanen pitkä ja hoikka. :) Ja kyllähän sitä on siellä saatu kaikenlaista syksyjuttua laitettua flunssailusta huolimatta, reipas olet! Kunpa itsestänikin saisin irti vastaavaa toimintaa. :) T. Erika

    VastaaPoista
  2. Ihanan syksyisiä kuvia! Minunkin pitäisi alkaa laittaa kotia syksykuntoon kunhan tämä vointi tästä joskus paranisi.

    VastaaPoista
  3. Erika: kiva kun kävit! :) mäkin niin ihastuin tuoho mekkoo et oli pakko saada se jo ekoilta kevään kutsuilta! :)
    en itseäni kovin reippaaksi tunne, kun suurimman osan ajasta on vaan tullut olla möllöteltyä. :D

    tsemppiä sun oloon Ida! ♥ ja mukavaa kun piipahdit!

    VastaaPoista
  4. Noita ikkunanpokia munkin täytyy jostain saada, täytyy mennä lapsuuden kodin vintille tonkimaan! Tosi kiva tuo tyttäresi mekko!!

    VastaaPoista
  5. kiitos Marilla ja kiva kun kävit täällä! :)

    VastaaPoista
  6. Jännä, miten nuo ikkunanpokat vaan kerta toisensa jälkeen jaksaa hurmata ja näyttää niin hyviltä, vaikka tuntuu, että niitä on katsellut jo niin paljon. Ihana toteutus sinullakin, marjakranssi on tosi kaunis ja sopii tuohon pokaan hienosti.

    Tervehtymisiä ja mukavia vaatekutsuja!

    VastaaPoista
  7. Kiitos Eena ja kiva kun jätit kommenttia! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥