lauantai 11. syyskuuta 2010

Viikonlopun jorinoita


(kuvassa tänään lenkillä tuosta järveltä bongatut joutsenet)

Tervehdys lauantaipäivään!

Tässä on tapahtunut paljon viime päivinä.
On ollut tekemistä ja paljon muuta ajateltavaa, niin ettei oo kauhiasti ehtinyt koneellakaan kun käydä kurkkimassa.

Ystävälleni syntyi eilen pieni prinsessa! niin ihananihanaa! ootan jo niin innolla että päästään vauvelia sitten katsomaan.

Meillä vaihtui myös menopeli. Tämä muutaman vuoden vanha punainen saab lähti (lähinnä liian pienten matkustamotilojen takia)

ja tilalle tuli tämä uudempi ja isompi sininen subaru.



Tässä pikkuneidin unien aikana oon yrittänyt siivoilla ja leipoa huomisia kutsuja varten. Omenoita hain ison saavillisen ja omenapiirakka on justiisa uunissa. Kinkkupiiras on jo valmis. Huomiseksi jäivät sitten muffinssien teko ja koristelu.
Voin laittaa näistä kaikista vaik huomenna reseptit ja kuvat jos jotakuta kiinnostaa. :)




Kuvista tuli mieleen että 1-vuotis kuvatkin sain haettua, ne on vaan vielä tuolla pöydällä, kun mun valokuvaseinä-projekti on kesken. Tässä kuitenkin huonolaatuisia kuvia otettuna hyvistä kuvista. :)




Äitini oli tuossa viikolla polvileikkauksessa, meinattiin nyt tässä illemmalla mennä katsomaan toipilasta. Sen jälkeen sitten vaan saunaan ja rentoutumaan!

Oikein mukavata viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Suloiset 1-vuotiskuvat pikkuneidistä! :) Lapsiperheessä sitä matkustamotilaa autossa kyllä tarvitaan, hieno teidän uusi auto! Meilläkin on 3 lapsen kanssa ollut pakko hankkia tila-auto, kun aina oli jonkun jalat kippurassa takapenkillä :)
    Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  2. kiitos Hilda :)
    toivottavasti teidänkin viikonloppu on ollut kiva! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥