keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Jumppailua ja ostoksia



Me aloitetiin Pampulan kanssa tänään uusi harrastus: taaperojumppa. Siellä oli mukavaa leikkiä palloilla, hernepusseilla, laulella ja liikkua taaperon kanssa. Tosin paikallaan ei meidän neiti halunnut yhtään olla, joten montaakaan "jumppaliikettä" ei yhdessä tehty, mutta ei se nyt ollukkaan se ainoa tarkoitus. Kivaa oli jokatapauksessa. :)


Eilen käytiin vähän pyörimässä kaupoissa päätarkoituksena etsiä kolmea lahjaa (parit synttärit tulossa ja yksi syntynyt prinsessa) ja tässä olisi ne hankinnat mitkä lahjojen ohella tarttuivat mukaan.

Pihla sai tälläisen kivan lilan neulemekon (name it)



ja ensimmäisen joululahjan mummilta (mummilla on tapana hankkia kaikki jo syyskuussa :)) tuollaiset ihanat ruskea-vaaleanpunaiset talvikengät ja tarpeeseenhan nää kohta sit tulevat.



Anttilasta ostin tälläisen kivan puisen tarjottimen.



Mummilassa käytiin sitten samalla piipahtamassa ja mummilta saatiin tämä vanha kahvimylly meille.



Katselen tässä samalla tuota Elämä Lapselle-konserttia tippa silmäkulmassa, tässä sitä muistaa taas miten kiitollinen saa olla omasta terveestä lapsestaan.
Voimia niille joilla ei asiat ole yhtä hyvin!





7 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita. Tarjottimesta ja kahvimyllystä tykkään erityisesti. <3

    Itsekin mietin juuri miten onnellinen olen noista kahdesta lapsesta - terveestä. Wempula kun vietiin salista suoraan pois eikä tiedetty onko neiti edes elossa. :(

    Kivan kuuloinen tuo jumppa. Miksei täällä ole, höh!

    VastaaPoista
  2. Kivan kuuloinen jumppa tosiaan ja tosi kivoja ostoksia. Me ilmoittuduttiin kanssa jumpaan, mut ohjaaja olikin perunnut ja uudelle ohjaajalle ei sopinut se sama päivä. No koska päivä vaihtui me ei enää päästykkään sinne :(

    VastaaPoista
  3. Meillä kanssa mumma alkaa puhua joululahjoista jo elo-syyskuussa...Katselin myös elämä lapselle-konserttia ja tippa oli silmäkulmassa koko ajan, ei voi käsittää sitä tuskaa mikä sairaan lapsen vanhemmilla on, miten ne jaksaa? Terveistä lapsista saa kyllä olla niin kiitollinen!!!

    VastaaPoista
  4. Jumppa kuulostaa tosi kivalta! Ihan itseäni harmittaa, kun hirvittävän monet lasten jumpat sun muut peuhuhommat tuntuvat olevan aamupäivisin tai aikaisin iltapäivällä ja itse olen arkisin vasta viiden jälkeen iltapäivällä ylipäänsä kotikunnassa :-/ Nyt kuitenkin olisi meilläkin kiikarissa yksi harrastus, joka olisi sunnuntaisin. Toivottavasti päästään sinne esikoisen kanssa, vielä täytyy selvitellä muutama asia siihen liittyen.

    Tosi kivoja löytöjä olet taas tehnyt :) Erityisesti neulemekko on tosi söpö!

    Terveistä ja ennen kaikkea elävistä lapsista tosiaan saa olla onnellinen. Niin monella on asiat toisin ja itseäni useinkin surettaa ajatella mitä kaikkea omallekin kohdalle voi vielä osua... Mutta ei parane surra ainakaan etukäteen, positiivisin mielin nokka kohti huomista!

    VastaaPoista
  5. Kivan kuuloinen jumppa ja söpö mekko ja talvikengät! Tuo tarjotin on myös hieno löytö ja vanha kahvimylly tuo kivasti nostalgista tunnelmaa keittiöön :)
    Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  6. Niin se todella on, että kiitollinen saa olla terveistä lapsista.

    Ihania ostoksia teitte ja upea kahvimylly mummolta.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteistanne Nasba, Monalisa, Marilla, Sinttu, Hilda ja Helena!! :)

    ja mukavaa viikonloppua teille kaikille!

    Nasba: onneksi Wempula on kunnossa ja kaikki päättyi hyvin! tuollainen tilanne ja epätietoisuus on vaan aivan hirveetä kun ei tiedä mikä on vialla!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥