keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Kiirettä, sairastelua ja väsymystä




Meillä on viikko mennyt niin kiireessä, etten oo saanut aikaiseksi edes istuttua koneen ääreen ja kirjoitettua paria virkettä tänne. 

Viikkoon on mahtunut muutamia vieraita, ja ollaan itsekin käyty kyläilemässä sekä lisäksi kynttiläkutsuilla, muskarissa, shoppailemassa ja pienen prinssin 1-vee synttäreillä, olikohan siinä edes kaikki.. noh sen lisäksi tietty kaikki kotihommat päälle ainakin.

Huippuna kaikelle Pihla tietty sairastui tässä kuumeeseen (vastahan me pari viikkoa sitten sairastettiin.argh) ja oon tietty istunut sitten lohtusylinä yöt ja päivät. Toisinsanoen meillä ei olla nukuttu lähes ollenkaan ja näistä entistä mustemmistä silmänalusista sen ainakin huomaa jos ei muuten tunnu kaaos nenille hyppivän mistään jutuista. :D


Shoppailua tuli harrastettua lähinnä tytölle.
Pampulainen esittelee tässä toiset uudet talvikenkänsä, tuttavallisesti karvamonot. :D

Lisäksi ostin neitokaiselle alesta ensi kevättä silmällä pitäen tämän vk-takin.



Meillä olis ollut tänään taaperojumppa, mutta eipä nyt päästä tällä kertaa, tosin ei oikein olis kyllä voimiakaan mennä. Ensi viikolla sitten uudella innolla. :)


Mua odottais vino pino tuolla sisustuslehtiä joita kaveriltani lainasin, jospa tänään jo kerkeisin hetken napata itselleni ja syventyä niihin.



Loppuun vielä kuva Pihlasta ja Huldasta leikkimässä. Tytön yks lempparijutuista on heitellä koirille niiden leluja ja puuha on tietty sitä hauskempaa jos koirat innostuu tähän mukaan. :)


Pitänee käydä keksimään tuolle potilaalle jotain ruokaa, kun tässä välissä ehti jo päiväuniltakin herätä ( siis niiltä puolen tunnin pikaversioilta, huoh).

Mukavaa keskiviikkoa ja aina parempaa huomista! :)


9 kommenttia:

  1. Voi pikaista paranemista Pihlalle!

    VastaaPoista
  2. Täältäkin paranemistoivotukset! Kurja, kun iski taas joku pöpö :(

    Tosi kivat nuo kengät ja takki! En yleisesti oikein ole välittänyt tuon tyylisistä kengistä, mutta nuo ovat kyllä söpöt :) Takki on ihanan värinen. Ja ekassa kuvassa suloisella neitokaisella tosi kaunis tunika/mekko päällä!

    VastaaPoista
  3. Jaksamisia äidille! Omat lapseni on jo suht isoja mutta hyvin muistan nuo valvotut yöt sairastavan lapsen kanssa, ei herkkua...Kivat popot, hain vastaavat tänään tyttärelleni (14v.) ja tekisi mieli itsellekin, olivat niin kivat jalassa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos parenemistoivotuksista! ♥
    Kuume on täällä jo väistynyt, mutta valvominen ei. Luulen että hampaat ne tosissaan nyt tyttöä kiusaa.
    mukavaa viikonloppua teille! :)

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti pikkuinen on jo parantunut! Pienten lasten kanssa ensimmäiset vuodet on niitä työläimpiä usein ja valvomaan joutuu, muistan vieläkin nuo rumbat kaikkien 3 kanssa vuorollaan, huh. Mutta äkkiähän nuo isoiksi kasvavat :) Ihanat nuo karvamonot!
    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Hilda, kyllä Pihla on jo parantunut kuumeesta. :)
    oikein kivaa viikonloppua teillekin! :)

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Huomasin toisaalla jotakin ♥

    (Edellinen kommentti oli muuten minun, mutta olin taas väärällä tunnuksella kirjautuneena, siksi poistin :) ).

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥