sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Jouluvalmisteluja



Pikkuhiljaa tässäkin torpassa aletaan valmistautua jouluun.
Olen kaivellut joulujuttuja jo esille jonnii verran, mutta silti moni juttu vielä odottaa ainakin joulukuun alkamista päästäkseen esille. Jouluverhotkin olisivat vain silitystä vailla, jotta pääsisivät ikkunoihin.

Joululahjoja olen muutamia hankkinut, mutta paljon on vielä hankkimatta ja myös miettimättä. Vaikka joulua odotellaankin täällä innolla ja oon siis niiiiin jouluihminen kuin olla ja voi, tulee se kuitenkin aina tosi nopeasti, niin että vaikka kuinka ajattelee joka vuosi hankkivansa kaiken hyvissä ajoin, jää ne kuitenkin sitten sinne hyvin lähelle joulua vielä roikkumaan ostoslistalle.

Muuta kuin jouluvalmistelujakin tänne taloon tietenkin kuuluu.
Pihla sairastui taas johonkin flunssaan ja sitä nyt sitten tässä podetaan ja valvotaan. Oma olonikaan ei mikään kehuttava ole, liitoskivut kolottelee, iskias on käynyt vaivaamaan ja maha kramppailee sekä supistelee aika kovin. Rasitukset on pakko ollut yrittää vähentää aivan minimiin, jotta kivut edes pysyisivät hiukan paremmin poissa. Ihana asia on sitten taas se, että Tiku ja Taku on alkaneet kutitella äitiä, eli siis pienen pieniä liikkeitä tuntuu jo masussa.♥

Eilen saimme taas hoitaa ihanan velvollisuuden ja kävimme uuden kummityttömme ristiäisissä.
Kauniin nimen sai pikku prinsessa S. :)

Ensi viikolla meillä olisi edessä muskarin joulujuhla, toivon kovasti että neiti paranee siihen mennessä, niin päästään mukaan sinne tonttuilemaan. Lisäksi keskiviikkona Pihlalla olisi viimein vilja-altistustestit KOKSissa, saadaanpahan sitten sitä virallista lausuntoa lisää noihin pienen allergioihin.

Joulukortit on tilattu ja laitetaan tähän nyt pari tälläistä muokkaamatonta otosta, siis niistä monen monista yrityksistä saada meidän pienet jotenkin edustaviksi ja edes samaan kuvaan. :)


Mukavan talvista ensimmäistä adventtia kaikille!
Tänään sytytellään taas kynttilöitä!




8 kommenttia:

  1. Tosi kurjia noi kipuilut sulla jo tässä vaiheessa raskautta...:/ toivottavasti helpottaisivat kuitenkin jossain vaiheessa edes hetkeksi. Lopussa kun näitä on vaikka minkälaista kumminkin ja etenkin kaksosraskaudessa, voisin kuvitella. :)

    Ja voi sitä pirpanaista kun sairasteluja tulee aina vaan uutta toisen perään.. Isot peukuttelut muuten sinne altistuksiin, että selviäisi nyt kunnolla kaikki allergiat <3

    Ja oih noita joulujuttuja, mie oon kans pikkusen kaivellu esiin, lähinnä tuohon ruokatilaan puolelle..Ei sovi tähän olohuoneen sisustukseen punainen väri ;D
    Meillä kuvailtiin tänään myös kortteja varten..Ja vissii 30:tä kuvasta vaan pari oli käyttökelpoisia. Niistä sitten valittiin ja laitettiin tilaukseenkin :) haastavia nää naperot :D :D

    Erika

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, joulujuttuja! ♥ Minä olen kanssa henkeen ja vereen jouluihminen, mutta valitettavasti yhtälailla vähän aikaansaamaton, joten viime tippaan jää aina kaikki (ja lisäksi puolet suunnitellusta jää kokonaan tekemättä...). Vielä en ole tehnyt joulun eteen oikeastaan yhtään mitään, tiedän että kiire tulee tänäkin vuonna.

    Voi kurjuus kun teillä taas sairastellaan :( Pikaisia paranemisia Pihlalle! Ihanaa kuitenkin, että liikkeitä on alkanut tuntua! Se on aina yhtä ihanaa :)

    Ihania kuvia teidän söpöläisistä ♥ Ensi jouluna onkin sitten astetta haasteellisempaa saada kaikki samaan kuvaan ;D

    Tunnelmallista joulunalusaikaa!

    VastaaPoista
  3. Ihania joulukortteja! :) Minäkin otatin esikoisesta pienenä joka joulu joulukorttikuvat ja sekin sitten jotenkin jäi kun niitä lapsia tuli enemmän :) Tosi nopeasti se joulu taas on tulossa, viikot menee hurjaa vauhtia! Toivottavasti teillä sairastelut loppuvat, tuntuu että tänä syksynä meilläkin on koko ajan joku jossain flunssassa. Toivottavasti myös nuo odotusajan vaivat helpottaisivat sinulla! Mukavaa viikkoa toivottelen! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos paranemistoivotuksista ja kommenteistanne: Erika, Sinttu ja Hilda! ♥

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti teillä on jo vähän parannuttu!! Ihania kuvia sulla neidistä. Meillä on kanssa jonkun vuoden joulukorttikuva otettu lampaan päällä. Mun blogissa on sulle hieman "parantavaa" aurinkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihanat joulukorttikuvat! Voi kun Pihla on suloinen ja niin paljon kasvanut! <3

    Ihanaa varmasti tuntea pieniä liikkeitä masussa!

    Mukavaa joulunodotusta teidän perheelle!

    t.sasa

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥