perjantai 12. marraskuuta 2010

Pieniä salaisuuksia

Onpa tosiaan tullut pitkä kirjoitustauko.
Syitä tähän on lukuisia, kuten kova väsymys, valvomiset tytön kanssa, sairastelut, oma heikko olo yms. Lisäksi tässä kuukaudessa on tapahtunut paljon joka on pistänyt ajatusmaailmaa sekaisin, on mm. syntynyt sukuun uusi pieni prinsessa .
On myös sattunut hieman ikävämpiä juttuja, mutta onneksi niissäkin tilanne näyttää tällä hetkellä paljon paremmalle.


Niin ja sitten näihin salaisuuksiin. Eli kerrottakoon nyt niille, jotka eivät vielä tiedä että olen raskaana, tällä hetkellä vko 16+1.
Meillä odotellaan kaksosia, joiden laskettu aika on 28.4. ♥♥
Tämä tuplapotti-uutinen tuli niin puun takaa, että asiaan suhtautuminen on ottanut oman aikansa eikä sitä vieläkään usko todeksi että meidän perheessä olisi ensi vuonna kolme lasta! :)
Ehkä se tästä pikkuhiljaa. Huoli on nyt vaan entistä suurempi kun mahassa asustaakin kaksi pikkuista. Oma olokaan ei mikään hyvä ole ja jo nyt alkaa olemaan aika paljon kipuja ja kolotuksia sekä maha tuntuu kasvavan kovaa kyytiä. Kaiken lisäksi sitä alkaa tietty miettiä hankintoja yms, kaikkea vaan on hommattava tuplasti ja tuntuu ettei valmiina ole oikein mitään.

Kotonakin on tapahtunut jotain ja paljon olis vielä tekemistä, remontit pitäisi aloittaa sekä keittiössä että tulevien lasten huoneessa.
Ei niistä nyt sen enempää, kun ei ole mitään niiden eteen vielä tehty. Myöhemmin sitten lisää.

Yritän nyt oikeasti jatkossa kirjoitella useammin.
Hauskaa viikonloppua kaikille!


12 kommenttia:

  1. Ihnanaa!!!! Paljon onnea ja tsemppiä matkaan. Ja vielä kaksoset WAU! On kyllä varmaan aika huikea tunne kantaa kahta vauvaa masussa.

    VastaaPoista
  2. Onnea tuhannesti! Varmaan hurja ylläri kuulla odottavansa kaksosia! Jännittäviä aikoja teille tiedossa, muistahan levätä tarpeeksi!

    VastaaPoista
  3. Onnea vielä nyt jälleen! :D Tosi ihanaa, jään suurella mielenkiinnolla ja innolla seuraamaan odotustanne ja eloanne sitten kolmilapsisena perheenä :)
    Yritä kaikesta huolimatta ottaa rauhallisesti ja olla stressaamatta. Olette jo päässeet hyvään alkuun odotuksessa, yritä olla luottavaisin mielin! Jaksamista ja parempaa oloa!

    VastaaPoista
  4. Miten mä en ole tiennyt?!? Onnea, onnea! Ihanaa!

    Varmasti on ollut järkytys alkuun, tai ainakin hämmentävää, mutta eikös se niin ole että kaikkeen tottuu? ;)

    Tällä hetkellä mä en halua kolmatta lasta, mutta salaa ehkä mielessäni toivon, että mekin oltaisiin saatu kaksoset, niin ei olisi ollut valinnan varaa ja tarttis olla raskaana vain kaksi kertaa. :))

    Jaksamista sulle ja mä ainakin käyn täällä lukemassa kirjoitit sitten usein tai harvoin. Älä ota stressiä, sun ja vauvojan jaksaminen on tärkeämpää! <3

    VastaaPoista
  5. Voi että mikä ihana uutinen!:) Paljon Onnea!! Varmasti alkuun pelästyy kun kuulee odottavansa kaksosia, mutta kun ajatukseen tottuu niin onhan se hienoa, että ensi vuonna oletkin jo 3 lapsen äiti! :)Lapsista on aikanaan varmasti paljon seuraa ja iloakin toisilleen! Paljon jaksamisia ja iloista mieltä toivottelen!!

    VastaaPoista
  6. Voi onnea!! Ihana uutinen, vaikkakin varmasti ensin todella suuri yllätys :))

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille onnitteluista!! ♥♥

    VastaaPoista
  8. Mitämitä! Kaksoset! Multa on mennyt ihan ohi. Vautsi!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥