lauantai 18. joulukuuta 2010

6 yötä jouluun on

Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemu raikkahin aika!


Miten nopeasti aika onkaan vierähtänyt!
Joulu kolkuttelee jo nurkan takana ja saa luvan tullakin jo tähän tupaan, täällä ollaan valmiita!
Leipomisia on leivottu, talo on saanut jouluisen ilmeen, joulukoristeet ovat löytäneet omat paikkansa, siivoiltukin on ja lahjatkin kaikki oikeastaan hankittu ja paketoitu.
 Ainoa mikä puuttuu, on kuusi. Mieheni, joka päivät pitkät pyörii tuolla metsässä töiden parissa, ei ole kuulemma löytänyt sopivaa. Miten se nyt menikään, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä jne. :D
Noh, ehkä meillä on aattona viimeistään se kuusi, toivotaan niin.


Pieni lisästressin tuoja tässä on se että,
mieheni täyttää tuossa aatonaattona 30 vee ja juhlat ovat juuri silloin,
joten tarjoiluja yms tässä olen niihin yrittänyt hiukan suunnitella.
Helpotusta sitten tuo se että päästään valmiisiin pöytiin jouluna syömään. Tottakai kotonakin kinkku paistellaan, tehdään joulupuuroa yms, mutta muut ruuat jätän toisten huoleksi. :)
 Aattona mennään anoppilaan syömään ja joulupukkia katsomaan ja illalla sitten vielä iltakaffeille isäni ja mummini luokse ja joulupäivänä omalle äidilleni syömään. Myös hautausmaakierros kynttilöineen pitäisi  mahduttaa johonkin väliin.
Niin ja tapaninpäivä rentoudutaan ja vietellään sitten aikaa ihan kotosalla vaan.


Navasta asiaa.
Olimme tässä viikolla rakenneultrassa ja oravilla masussa kaikki hyvin. ♥♥
Tikulla ja Takulla rakenteet ok, kokoero on tasoittunut (toinen nyt 346g ja toinen 350g) ja vaikka mulla noita supisteluja ja kaikenmaailman kipuja on ollut, ei kohdunsuulla onneksi ole tapahtunut onneksi sen suurempia muutoksia. Niin ja sukupuoletkin ovat nyt sitten selvillä. Miehen toiveesta ne jäävät toistaiseksi salaisuudeksi, tosin sen verran ollaan kaikille kerrottu, että samaa sukupuolta edustavat. :)
Liikkeet ovat voimistuneet aika tavalla, nyt potkivat molemmat jo tuntuvasti ja enään en aina erota kumpa siellä äitiä monottelee. Sen oon nyt myös huomannut, että kun toinen ensin varovaisesti aloittaa, potkii hän toisenkin hereille ja kohta on kunnon mylläys käynnissä. :D


Ensi viikolla meillä olisi viimein edessä Pihlan vilja-altistustestit, niitä on nyt siirretty niin monesti et nään kyllä punaista jos ne vielä niitä lykkäävät! Mutta siis, toivottavasti tiistaina päästään nyt sinne.

Pihlasta on tullut niiiiin iso tyttö jo, omaa tahtoa löytyy tosi paljon ja kaikkea tekemisiä matkitaan, niin hyvässä kuin pahassakin. Myös hirmu avulias tyttö tuo on, aina tuo jotain auttaakseen ja laittaa mm. pyykkejä kuivumaan ja viedään pienetkin roskat roskikseen.
 Minä itse- vaihekin on alkanut, itse yritetään pukea kaikkea mahdollista päälle, yritetään vaihtaa vaippaa, syödä itse yms. Äidin muru. ♥


Lähipiirissäni on taas jakauduttu.
Hyvä ystäväni sai tällä viikolla pienen tonttu-tytön. ♥
Myös lisää vauva-uutisia toisen ystäväni kohdalta kovasti odottelen, josko pian jo jotain tapahtuisi.
Tsemppiä E viimeisille päiville, kyllä se pian tapahtuu! ♥


Oikein ihanaista viikonloppua ja joulun odottelua kaikille!




4 kommenttia:

  1. Ihanaa joulutunnelmaa ♥

    Mukava kuulla, että teille kuuluu hyvää! Suloinen neitokainen ja koirat kuvissa :) Hienoa myös, että rakenneultrassa oli kaikki hyvin ja vauveleiden kokoero tasoittunut. Sitten vaan jännätään kumpaa sorttia sieltä onkaan tulossa ;)

    Tunnelmallista joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Ihanan jouluisia tunnelmia täällä :)

    Hienoa kuulla, että pienillä on masussa kaikki hyvin.
    Ihana Pihla-neito ja koiruudet ♥

    Oikein rauhallista joulunodotusta!

    VastaaPoista
  3. Ihania tonttutunnelmia teillä. Ja ihania uutisia ultrassa, hurja miten aika menee nopsaan oot jo puolessa välissä :O .

    Oikeen ihanaa joulun odotusta ja koita olla rehkimättä rynttäreille ;D

    VastaaPoista
  4. Kiitokset kommenteistanne Sinttu, Sera ja Monalisa! ♥

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥