keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Tämän vuoden kuulumisia

Tervehdys pitkästä aikaa!

Aika on hujahtanut oman navan ja ympyröiden sisällä niin ettei ole ehtinyt päivitellä kuulumisia tännekään.
Mutta jospa nyt sitten pikakelaisi kuulumiset tältä kuluneelta vuodelta. :)

Jos ensin keskityttäis tuohon meidän niin rakkaaseen uhmailevaan taaperoon.
Pihla on sairastellut tässä muutaman kuukauden sisällä kolme flunssaa ja yöt on olleet sitä kautta tosi rikkinäisiä. Muuten neiti on kuin itse aurinko, auttaa mielellään äitiä joka asiassa ja sanoja suoltaa jo aika paljon, ymmärrystä on sitten kyllä sitä enemmän. Sitten on myös uhmaa, kaikki pitäisi saada tehdä itse, mitään ei saisi kieltää, ruokailut on välillä aivan tuskaa ja päiväunet menee tosi taisteluiksi kun tahto ei anna periksi sekä lisäksi pukeminen on todella kamalaa, ja lähteminen ylipäätänsä minneen.
Yleensä neiti kuitenkin on ihana itsensä ja jos itse saisi päättää, katsoisi päivät pitkät Palomies Samia. Aina kulkemassa kaukasäätimen kanssa ja hokemassa "pa, pa". Että näin.

Käytiin tuossa tammikuussa Ruotsissa ja neiti oli kyllä niin onnessaan pallomeressä, kylpyläosastolla ja muutenkin laivalla. Ja muumit oli aivan ykkösjuttu! Koko ajan hoettiin "muumi,muumi,muumi"!
Tyttö nukkuikin kuin enkeli kun laiva keinui (ja äiti taas ei nukkunut) ja sai nukkua äitin vieressä. Teki kyllä ihan hyvää koko poppoolle käydä jossakin hiukan rentoutumassa, vielä kun ollaan pieni perhe. :)

Tässä muutama kuva Pihlasta laivalla:

 
(tää on muumikonsertista, jossa oli kiva tanssia ja taputtaa :))


 Katselmus omaan napaan sitten. Maha on todella iso ja kipuinen. Sf-mitta huitelee suurempana kuin mitä se oli esikoisesta ihan viimeisilläni. Hurjaa. Ja viikkoja huomenna siis 31+0.
KOKSissa olen saanut juosta kontrolleissa tämän tästä, ja vauvoilla vaikuttaa olevan kaikki hyvin. Vastaavat jopa suurinpiirtein viikkojakin kooltaan.
Oma olo sitten onkin jotain ihan kamalaa. Supistelee, koskee, kolottaa, liitokset lahoaa ja iskias vie jalat alta. Lisäksi kohdunkaula on lyhentynyt huomattavasti.
 Mitään ei juurikaan voi/jaksa tehdä, mutta teen sen mitä pystyn ja yritän välttää supisteluja.
Ja lisäksi sain vaivakseni tähän raskauteen vielä niinkin "ihanan" vaivan kuin RaDin. Nyt olen mittaillut sitten sokereita ja tarkkaillut syömisiäni, ja arvot on ihan hyvin pysyneet kurissa. Lääkäri päättää sitten tuossa maaliskuun alussa miltä tilanne näyttää ja arvioi mahdollisen insuliinin tarpeen.

Kaksosten huoneen remonttikin on valmis, oikeastaan vaan muutamia kalusteita enään vailla. Laitan vaikka kuvia, kunhan muistaisin niitä ottaa.
Viikonloppuna suunnataan Ikeaan (vielä kun mä jotenkin pystyn kävellä), joten jospa ne loput hankinnat saataisiin sitten sieltä.Laitan tähän nyt kuvan tästä kaksiosta, mutta kuva on kyllä muutaman viikon takainen (olisko 28+jotain). Pitäisi saada aikaiseksi otettua uusi, onhan tuo taas tuosta kasvanut aika tavalla.

Muuten elämään on mahtunut sitä ihan tavallista arkea, lähinnä kuitenkin remppaa ja kotihommia.
Liikunta on jäänyt tosi minimiin ja se kyllä harmittaa, etenkin koirien puolesta. Tosin eipä näitten järkyttävien pakkasten aikaan nekään tuolla ulkona viihdy yhtään.
Odotan niiiiiin kevättä, aurinkoa ja lämpöä sekä tietty kahta pientä "oravaa". :) Olisin kyllä niin valmis jo saamaan tämän kaksikon mahasta ulos, mutta tottakai toivon että pysyisivät nyt oikeasti sisäpuolella vielä jonkun aikaa!Oikein ihanaa kevään odotusta kaikille!12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia täällä. Sun maha on niin ihana!! Meillä on kanssa niin hirvee uhma alkamassa ja veikkaan että tämä on vaan alkusoittoa. Kauheita kilareita joka asiasta, pukeminen on yhtä tuskaa myös meillä. Eli kovasti paljon tsemppiä sinne teidän kevääseen ja kremppoihin. Ei mene kauaa kun sulla on kaksi vauvaa sylissä.

  VastaaPoista
 2. Meillä on poika aika kesy uhmansa kanssa. Ruokailut tosin on sotkemista, karkuun mennään pukemista ja komentamisesta tulee itku, mutta noin siskoonsa verrattuna ei tunnu missään (ainakaan vielä). Ehkä tytöt on vähän vaativampia noin keskimäärin?

  Eipä kuulosta sun odotus vaivoineen oikein kivalta, mutta maha on kyllä ihana! Voimia viimeisiin viikkoihin!

  Mulla on muuten blogi, jotan en ole vielä monelle mainostanut, mutta jos joskus haluat kurkata, niin osoite on kotiaitinalahi-idassa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kuulla teidän kuulumisianne pitkästä aikaa! :) Ja mukavaa tuntuukin pääosin kuuluvan, harmillisia tosin nuo raskauden vaivat :( Paljon jaksamisia viime metreille, ei ole pitkästi enää!

  Uhma, niin tuttua meilläkin... Meillä tuntuu asuvat kaksi draamataituria, jotka hermostuvat toisinaan hyvinkin merkillisistä asioista. Ja vieläpä hyvin perusteellisesti. Mutta koitetaan pitkittää pinnojamme sillä tosiasialla, että tämä vaihe menee ohi (vain tullakseen myöhemmin takaisin ;D ).

  Ihania kuvia, neiti on niin suloinen ja rouvalla kaunis masu ♥ Aurinkoista kevään odottelua!

  VastaaPoista
 4. Oi, miten tunnen nuo sun tunteesi sisälläni. Mutta on se toisaaltaan niin ihanaa vaikka tosi raskasta. Niin kauan kivaa ja mukavaa, kunnes alkaa painaa alas, ja pis....lirahtaa housuun kun liikkuu... Mutta se sallitakoon tuossa vaiheessa kaksosäideille. Ahdasta kun tuppaa olemaan.
  Loppupeleissä enää h-hetkeen on tosi vähän. Sitten on ihana helpotus. Joskin alkaa toiset tohinat. Mutta kaikesta selviää ja sitten vuosien päästä ihmettelee, että miten ihmeessä sitä on kaikesta selvinnyt ;o)
  Tsemppiä ja muista levähtää. Sillä voimia tulet tarvitsemaan huomattavasti enemmän mitä tällä hetkellä.
  Hengessä mukana! ;o)

  VastaaPoista
 5. Voi sä et kyllä turhan helpolla ole päässyt. Hurjasti voimia Pihlan sairastelun ja kaksosraskauden vaivojen kanssa!

  VastaaPoista
 6. kiitokset kaikille kommenteista ja jaksamistoivotuksista!! :)
  "kiva" kuulla että muillakin uhmaillaan asiasta kuin asiasta. :)

  VastaaPoista
 7. Löysinpä ihanan blogin! Meillä on myös yksi kappale tuollaista ihanankamalaa 2veetä. Kuulostaa niin tutulle myös tässä perheessä! Tsemppiä raskauteen!:)

  VastaaPoista
 8. Kiva kun tulit kurkkimaan Rose-Mari! :)
  ja kiitokset tsemppauksesta!! :)

  VastaaPoista
 9. Moi, teillä alkaakin olemaan jo jännät paikat kun kaksosten syntymään ei enää ole pitkä aika! :)

  VastaaPoista
 10. kiitos käynnistäsi preciosa ♥
  totta, ei oo enään kauhian pitkä aika kärsittävänä :D

  VastaaPoista
 11. Kävin pitkästä aikaa päivittämässä teidän kuulumiset. Pihla on suloinen, ihania kuvia :) Nyt vasta ymmärsin, että sun raskaus on jo ihan hurjan pitkällä (ei oikein pää tunnu kulkevan ajan mukana)! Kovasti voimia loppuodotukseen! ♥

  Taika

  VastaaPoista
 12. Ihana vatsa!

  Meillä pari uhmista, jotka välillä koettelee hermoja ihan tosissaan=)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥